Stiri si noutati

Valoarea totala a bunurilor finantate de BCR Leasing a fost de peste 100 milioane euro, in primul trimestru 2005

BCR Leasing a inregistrat in semestrul I 2005 o valoare totala a bunurilor finantate de peste 100 de milioane euro, respectiv, o valoare totala a contractelor de peste 120 milioane euro, informeaza un comunicat al companiei.

Vanzarile companiei au crescut cu peste 270 la suta, fata de perioada similara a anului trecut, volumul acestora depasind nivelul intregului an 2004. Segmentul de leasing pentru autovehicule a reprezentat circa 80 la suta din portofoliul de servicii al companiei.

"In primul semestru 2005, ne-am extins parteneriatele in sectoare economice cu mare potential, cum este leasingul pentru produsele software Autodesk, dedicate proiectarii in constructii, si ne-am completat gama de servicii financiare cu o oferta competitiva de leasing imobiliar pentru persoane juridice", a declarat presedintele-director general BCR Leasing, Claudiu Stanescu. 

 In 2004, volumul total al contractelor companiei a fost de circa 130 milioane euro, corespunzator unei cote de piata de peste opt la suta.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *