Stiri si noutati

V?nzarile de aparate de aer conditionat au depasit orice prognoza initiala

Temperaturile ridicate au facut sa creasca si nivelul vanzarilor produselor care ii ajuta pe romani sa faca fata mai bine caldurii.

Daca la inceputul verii cei mai multi furnizori de aparate de aer conditionat, sucuri sau inghetata credeau ca sezonul acesta a fost un esec pentru afacerile lor, in ultimile zile vanzarile de astfel de produse au crescut dincolo de cele mai optimiste prognoze.

"Daca e sa ne luam dupa situatia vanzarilor la aerul conditionat, s-ar zice ca proverbul cu „vara sanie si iarna car„ nu se prea aplica. Vanzarile la aparatele de aer conditionat cresc direct proportional cu gradele Celsius. In zilele caniculare vanzarile depasesc chiar si cele mai optimiste previziuni. Inceputul lunii iunie, calduros si el, a insemnat vanzari mari. A urmat perioada ploilor, cand vanzarile nu au fost la fel de bune, pentru ca, de zece zile, ele sa creasca din nou, intr-un ritm sustinut. Vanzarile din ultimele zece zile ale lunii iulie au fost de trei ori mai mari decat cele din primele 20 de zile. Iar aceasta prima zi de august confirma trendul ascendent in care a intrat acest gen de produse", a declarat luni, pentru Rompres, Razvan Iancau, director de Marketing si Comunicare al retelei Domo.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *