Stiri si noutati

Volumul de tranzactionare a titlurilor de valoare ale Lukoil la bursa din Londra s-a ridicat la circa 50 miliarde dolari

Volumul de tranzactionare a titlurilor de valoare ale Lukoil la Bursa de Valori de la Londra, pe parcursul ultimilor trei ani, a totalizat aproximativ 50 miliarde dolari, informeaza Lukoil Romania.

Lukoil a fost prima companie din Rusia care a obtinut cotarea secundara completa la Bursa de Valori de la Londra in august 2002.

Volumul de tranzactionare a titlurilor de valoare ale companiei ruse la Bursa de Valori de la Londra in iulie 2005 a fost de 3,3 miliarde dolari, reprezentand un nivel maxim istoric de la inceperea tranzactiilor.

Titlurile de valoare ale Lukoil raman cele mai lichide dintre cele ale emitentilor straini la Bursa de Valori de la Londra incepand din 2004 (sistemul de tranzactionare IOB).

Potrivit conducerii companiei, aceasta indica faptul ca Lukoil respecta pe deplin reglementarile Bursei de Valori de la Londra, care prevad un grad ridicat de transparenta, prin prezentarea completa a informatiilor si transmiterea cu regularitate a rapoartelor si a situatiilor contabile in conformitate cu standardele internationale.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *