Stiri si noutati

Volumul primelor brute subscrise de ING Asigurari de Viata a fost de 189,7 milioane RON, in primele sase luni ale anului

Volumul primelor brute subscrise de ING Asigurari de Viata a crescut, in primele sase luni ale anului 2005, cu 30 la suta comparativ cu perioada similara a anului trecut, atingand o valoare de 189,7 milioane lei noi, informeaza un comunicat al companiei.

Volumul primelor incasate a crescut cu 35 la suta in aceeasi perioada, atingand cifra de 192,4 milioane RON.

 "Observam cu satisfactie primele roade ale optimizarii retelei de distributie a produselor si serviciilor ", a declarat directorul general executiv ING Asigurari de Viata, Bram Boon.

Conform clasificarii CSA, tipurile de polite care au adus companiei cele mai mari venituri, in primul trimestru, sunt asigurarile de viata legate de programe de investitii, asigurarile pentru studiile copiilor, programele de pensii, asigurarile mixte de viata si asigurarile de viata suplimentare.

"Suntem interesati sa aducem pe piata produse traditionale de protectie, deoarece, in opinia noastra, exista o nevoie uriasa de astfel de produse in Romania", a adaugat Bram Boon. 

 "Ne-am exprimat nemultumirea vizavi de actualul proiect de lege al pensiilor facultative care, in opinia noastra, nu stimuleaza deloc dezvoltarea unei afaceri de acest gen de catre companiile de asigurari", a precizat Boon.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *