Stiri si noutati

Banca Rom?neasca a inaugurat a 35-a sucursala

Banca Romaneasca a deschis, luni, cea de-a 35 sucursala, in zona Dristor din Bucuresti, 14 din sucursalele Bancii fiind situate in Capitala, potrivit unui comunicat al bancii remis Rompres.

Banca Romaneasca, detinuta in proportie de 98 la suta de National Bank of Greece, cel mai mare grup financiar din Grecia si important competitor in Europa de Sud-Est, a conceput pentru perioada 2005-2007 un plan de afaceri ambitios.

"In prezent, Banca Romaneasca detine o cota de piata de 2,4 la suta din punct de vedere al activelor, tinta noastra fiind atingerea unei cote de 5 la suta, printr-o crestere agresiva. Pentru a sustine aceasta crestere, capitalul bancii a fost majorat la 40 de milioane de euro", a declarat directorul general al Bancii Romanesti, Andreas Maragkoudakis.

Noua unitate a bancii, situata in Bulevardul Mihai Bravu 306 sector 3, ofera intreaga gama de produse si servicii: conturi curente, operatiuni de trezorerie, facilitati de creditare, instrumente de economisire in Lei, dolari sau euro. Clientii persoane fizice beneficiaza de produse de creditare deosebit de avantajoase: credite pentru casa, credite de nevoi personale, carduri de debit si de credit. De asemenea, noua sucursala dispune de un ghiseu de schimb valutar, de un automat bancar pentru eliberarea de numerar (ATM) si ofera serviciul de transfer rapid de bani prin Western Union.

In ultima luna, Banca Romaneasca a deschis alte trei noi unitati bancare in Bucuresti, Sucursala Unirii situata pe Splaiul Unirii nr. 4, Bl. 3, Tronson 3, sector 4, Sucursala Pallady, situata in Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 37, sector 3 si Sucursala Union, situata pe Strada Ion Campineanu 11, aceasta din urma fiind dedicata in exclusivitate clientilor corporate.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *