Stiri si noutati

BCR a redus promotional dob?nzile la anumite tipuri de credite

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus promotional dobanzile la anumite tipuri de credite, numai pentru imprumuturile care vor fi contractate de persoane fizice incepand cu 15 noiembrie 2005, cu ocazia implinirii a 15 ani de la infiintarea bancii.
Campania promotionala se desfasoara in perioada 15 noiembrie 2005 – 31 ianuarie 2006. Aceste niveluri de dobanzi reduse sunt valabile numai in intervalul respectiv, dar clientii vor putea beneficia de avantajele campaniei promotionale (inclusiv o dobanda mai mica decat cea standard) pe toata perioada creditului.
BCR ofera cu aceasta ocazie creditul de nevoi personale, in lei, Divers Extra BCR cu o dobanda de 9,5 la suta in cazul creditelor pe termen scurt si de 10 la suta in cazul celor pe termen mediu si lung.
Pentru creditele in valuta MaxiCredit Super BCR, Motor Super BCR si Divers Super BCR campania include, de asemenea, o oferta speciala.
In cazul MaxiCredit Super BCR (pentru nevoi personale) dobanda este de 8,4 la suta, la creditele pe termen scurt si de 8,9 la suta in cazul creditelor pe termen mediu si lung.
Motor Super BCR (pentru cumpararea de masini, motociclete, etc.) dobanda este de opt la suta in cazul creditelor pe termen scurt si de 8,5 la suta in cazul celor pe termen mediu si lung.
Divers Super BCR dobanda este de 11 la suta in cazul creditelor pe termen scurt si de 12 la suta in cazul celor pe termen mediu si lung.
De asemenea, BCR elimina, pe perioada campaniei, comisionul de analiza aferent creditelor in lei si valuta.
Totodata, BCR reduce cu trei puncte procentuale dobanda pentru toti posesorii de carduri de credit BCR MasterCard si BCR MasterCard – ALTEX care vor beneficia de o dobanda de 23 la suta, si respectiv de 22 la suta, foarte atractiva. ?i in cazul detinatorilor de carduri de debit BCR care beneficiaza de descoperit de cont, BCR anunta reducerea dobanzii cu trei puncte procentuale, la 21 la suta. Aceste dobanzi se vor aplica in cazul tuturor creditelor pe card aflate in sold si al celor care urmeaza sa se acorde.
Pe langa aceasta campanie, BCR mai acorda, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, un bonus de doi la suta posesorilor de carduri BCR persoane fizice. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu card de debit sau de credit la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.
Pana la data de 31 decembrie 2005, comisionul suportat de comerciant la POS-urile BCR este eliminat in totalitate.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *