Stiri si noutati

OMFM inscrie persoane care doresc sa lucreze in strainatate in agricultura

Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca /OMFM/ desfasoara, in perioada 23-24 iunie 2005, actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate in domeniul agricol, potrivit unui comunicat de presa al OMFM.

Inscrierea in baza de date se face incepand cu orele 08.30, la sediul OMFM, din strada Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti. La inscriere pot participa persoanele de sex masculin care au varsta intre 20 si 40 de ani.

Pentru a se putea inscrie persoanele trebuie sa aiba asupra lor o copie a B.I./C.I., copie pasaport cu valabilitate de minim sase luni, fisa personala (tipizat OMFM), C.V. in limba romana (tipizat OMFM), copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a carnetului de munca (toate paginile scrise) sau o declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, ca solicitantului nu i s-a intocmit carnet de munca, adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale (valabilitate 1 luna), declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori pe care solicitantul ii are in intretinere, documente care sa ateste experienta in agricultura, precum si doua fotografii tip pasaport.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *