Stiri si noutati

T?rgul Online de Joburi – MyJob si-a deschis virtual portile

Portalul de recrutare cu cea mai mare acoperire pe internet, MyJob.ro a deschis luni cel mai mare targ de locuri de munca, Targul Online de Joburi – MyJob, care se desfasoara in perioada 5-20 septembrie 2005, pe www.myjob.ro si pe cele patru site-urile partenere, myjob.home.ro, myjob.kappa.ro, myjob.acasa.ro si myjob.apropo.ro.

Targul Online de Joburi are acoperire nationala, permitand oricui sa participe, de acasa, de la birou sau de la un internet cafe. Spre deosebire de targurile organizate in mai multe orase simultan, MyJob va avea caracter national, candidatii din toata tara avand acces la companii cu sedii si filiale pe tot teritoriul Romaniei.

"Este nevoie de astfel de eforturi pentru ca economia de piata inca nu s-a asezat, zonele cu dezvoltare economica, care asigura locuri de munca, pentru unii, si locuri de munca bine platite, pentru altii, inca nu s-au conturat, si unde au prins deja contur, nu au fost inca echilibrate cu forta de munca," a declarat luni Adrian Apostol, director MyJob.ro in compania netBridge.

In urmatoarele doua saptamani, peste 500 de companii si peste 200.000 de candidati sunt asteptati pe www.myjob.ro. "Candidatii vor avea o perspectiva nationala asupra domeniului in care lucreaza, si isi vor putea evalua mai bine sansele si planurile de avansare in cariera. Pe de alta parte, companiile vor avea ocazia sa fie proactive si sa se pregateasca din timp pentru viitoarele recrutari, folosind avantajele incontestabile ale Targului de Joburi MyJob", a mai spus Apostol.

CV-urile vor fi ordonate pe domeniile de activitate in care companiile intentioneaza sa angajeze pe viitor, si formatul standard MyJob va permite ordonarea si filtrarea lor automata dupa orice criteriu. In plus, companiile care participa la Targul Online de Joburi beneficiaza si de anunturi gratuite de recrutare pe toata perioada targului, avand astfel posibilitatea de a combina recrutarea pentru nevoile urgente de personal cu recrutarea proactiva pentru viitoare angajari.

Fiecare companie participanta are un stand virtual propriu, care contine o prezentare a companiei, domeniile in care aceasta angajeaza pe viitor si eventualele posturi disponibile. Candidatii isi pot trimite CV-urile direct departamentelor in care acestea intentioneaza sa se angajeze.

www.MyJob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania (prin www.MyJob.ro, myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, myjob.acasa.ro si myjob.apropo.ro). In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.MyJob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, www.MyJob.ro a fost preluata de compania netBridge

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *