Stiri si noutati

239 firme sunt prezente la cea de-a treia editie a Print Show si Advertising Show

Un numar de 239 firme dintre care 220 romanesti si 19 straine isi expun produsele la cea de-a treia editie a targului de tipar Print Show si a celui pentru productie publicitara Advertising Show, organizat in perioada 21-24 septembrie, in complexul expozitional Rompexpo. 

Aparitia targurilor specializate demonstreaza faptul ca piata incepe sa se dezvolte, practic avem nevoie cu totii sa largim productia interna de bunuri si servicii, astfel incat consumul sa nu se mai duca pe deficitul de cont curent, iar Bucurestiul poate fi o locatie de interes pentru cei care vor sa- si dezvolte afacerile”, a afirmat primarul Capitalei, Adriean Videanu, la deschiderea targului.

Print Show reuneste 109 firme romanesti si 12 firme din Austria, China, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Slovenia, Turcia si Ungaria, iar expozitia prezinta cele mai noi si performante tehnologii in domeniul tipografic. Suprafata ocupata de expozanti este de 6.500 mp.

Advertising Show, targ dedicat productiei publicitare, se desfasoara cu participarea a 118 firme, din care 111 romanesti si sapte din Germania, Polonia si Turcia. Participantii isi vor expune produsele pe o suprafata de 5.000 mp.

”Nivelul calitativ al produselor expuse a crescut, ceea ce ne face sa apreciem ca imbucurator si incurajator faptul ca aceste domenii de activitate sunt reprezentate de elita lor”, a precizat directorul Romexpo, George Cojocaru.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *