Stiri si noutati

ALTEX ofera cel mai mic pret din Rom?nia

In perioada 15 septembrie – decembrie 2005, reteaua de magazine de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia ALTEX ofera pentru clientii sai cel mai mic pret din Romania la produsele comercializate in cele peste 120 de magazine ale sale, informeaza un comunicat ALTEX.

Daca in termen de sapte zile calendaristice de la achizitionarea produsului, un client constata ca acelasi produs poate fi achizitionat in aceleasi conditii, dar la un pret mai mic, de la oricare alt magazin de profil, ALTEX ii returneaza acestuia dublul diferentei de pret. ALTEX lanseaza acest serviciu pe perioada 15 septembrie – decembrie 2005, urmand sa analizeze oportunitatea de a-l permanentiza si imbunatati.

"ALTEX este cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, cu cele mai mari vanzari. Prin urmare, este absolut normal sa le oferim clientilor nostri cel mai mic pret din Romania la produsele comercializate…Aceasta competenta pe care o declaram astazi este sustinuta de oferirea dublului diferentei in cazul in care clientul gaseste acelasi produs dar la un pret mai mic in alt magazin de specialitate", a declarat Dragos Sirbu, Chief Purchasing Officer ALTEX.

Cel mai mic pret din Romania este promovat printr-un mix de comunicare complet, care include: spot TV, spot radio, macheta de presa si alte mijloace de promovare conventionale si neconventionale. Campania de promovare a serviciului cel mai mic pret din Romania a fost realizata cu sprijinul agentiei de publicitate Leo Burnett, iar spotul TV a fost regizat de Bogdan Naumovici, Director de Creatie.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *