Stiri si noutati

CFR a ordonat tranzactii de 4,3 milioane dolari in ringul central al BRM, in ultima saptamana

Societatea nationala de transport feroviar CFR Calatori a fost in ultima saptamana cel mai activ ordonator de tranzactii in ringul central al Bursei Romane de Marfuri /BRM/, cu contracte de 4,3 milioane de dolari.

Procedurile de achizitie ordonate de CFR Calatori au avut ca obiect "invertori", "elemente de incalzire", "conexiune electrica de masa", "hartie cu filigran personalizat" si "servicii de reparat locomotive", informeaza BRM.

BRM precizeaza ca in saptamana 9-13 mai au avut loc in ringul central 18 proceduri de achizitie si vanzare.

La valori mai mici au mai contractat ordonatori precum Aeroportul International "Henri Coanda Bucuresti, CFR Gevaro, SNTFM CFR Marfa, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti, M.Ap.N. – U.M. 02601, Metrorex, Nuclearelectrica, Regia Autonoma de Transport Bucuresti, Registrul Auto Roman, SNP Petrom – Sucursala Floresti, TAROM.

In teritoriu, din punct de vedere al tranzactiilor efectuate, cel mai activ ordonator in perioada mentionata a fost terminalul de la Cluj Napoca, cu o valoare de tranzactionare de aproximativ 730.000 dolari, obtinuta numai prin proceduri de achizitie. Urmeaza terminalele de la Constanta si Iasi, cu tranzactii in jurul valorii de 350.000 dolari. Celelalte terminale au obtinut valori de tranzactionare sub 100.000 dolari.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *