Stiri si noutati

Consiliul Concurentei a autorizat conditionat ajutorul de stat pentru Uzina Mecanica M?rsa

Consiliul Concurentei a autorizat ajutorul de stat pentru restructurare acordat societatii Uzina Mecanica Marsa SA, in valoare de circa 6,65 milioane RON, acordat de Ministerul Economiei si Comertului, se arata intr-un comunicat remis Rompres.
Autorizarea ajutorului de stat a fost conditionata de implementarea programului de restructurare asumat si de reducerea capacitatilor de productie pana in anul 2010, conform programului de restructurare.
Ajutorul de stat autorizat s-a bazat pe un plan de restructurare intocmit de societate, pentru perioada 2004-2010, care cuprinde masuri de restructurare organizatorica si manageriala, tehnica, de mediu si financiara.
SC Uzina Mecanica Marsa SA a fost privatizata in anul 2004, prin semnarea contractului de vanzare-cumparare de actiuni, incheiat intre Ministerul Economiei si Comertului – Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) si Ofertantul unic reprezentat de Asociatia Programul Actiunilor Salariatilor – Uzina Mecanica Marsa (PAS-UMM). PAS-UMM a devenit unic actionar al SC Uzina Mecanica Marsa SA.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *