Stiri si noutati

Dacia si Renault sunt in contact cu ADAC pentru a analiza testul pentru modelul Logan

Dacia si Renault sunt in contact cu ADAC (Automobil Club German) pentru a analiza si intelege rezultatele "testului elanului" efectuat de clubul auto german, la care, potrivit ADAC, un automobil Logan s-a rasturnat la o viteza de 65 km/h, se arata intr-un comunicat remis joi de compania Dacia.
      ADAC a publicat, zilele trecute, rezultatele obtinute de modelul Dacia Logan in cadrul unor teste de comportament rutier. Intr-o prima etapa, ADAC a efectuat doua "teste ale elanului" potrivit unei proceduri conforme normelor ADAC, la viteza de 100 km/h. In cadrul acestor teste nu a fost constatata nici o problema.
      Ulterior, au avut loc alte "teste ale elanului" pentru realizarea unor fotografii dinamice. Aceste teste au fost realizate conform unei proceduri care a fost definita in mod spontan si arbitrar si care se afla probabil la originea rasturnarii vehiculului, se arata in comunicatul Dacia.
      Anterior, Logan a fost supus la numeroase "teste ale elanului" detaliate, realizate atat de reviste de specialitate cat si de membrii juriului desemnat sa aleaga "Masina anului in Europa". Aceste teste nu au scos in evidenta nici o problema. Comportamentul ireprosabil al vehiculului a fost de asemenea demonstrat in cursul numeroaselor teste efectuate de catre constructor.
      "Siguranta ramane un angajament major al Dacia si al Renault indiferent de vehiculul din gama", se mai spune in comunicat.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *