Stiri si noutati

Membrii ACR au decis: Dacia Logan este ?Autoturismul Anului 2004?!

Automobil Clubul Roman a lansat prin revista Autoturism si pe site-ul www.acr.ro, in luna decembrie 2004, Concursul "AUTOTURISMUL ANULUI 2004 ALES DE MEMBRII ACR".

Au fost incluse ca eligibile 22 de modele 100% noi, comercializate in Romania in anul 2004.

In urma trierii unui numar insemnat de taloane, trimise de membrii ACR timp de 6 luni, Comisia special constituita in acest scop a validat rezultatul Concursului, desemnand modelul autohton Dacia Logan ca “Autoturismul Anului 2004 ales de membrii ACR”.

Prezent la manifestare, domnul Francois Fourmont, Director General Automobile Dacia Groupe Renault, a primit personal Trofeul si a fost felicitat de catre presedintele ACR, domnul Constantin Niculescu.

Cu acest prilej, domnul Fourmont a declarat: “Suntem incantati ca membrii ACR au preferat Dacia Logan dintre cele 22 de autoturisme participante la concurs. Faptul ne onoreaza, cu atat mai mult cu cat, aseara, EuroNCAP a dat publicitatii rezultatele ultimei serii de crash-teste, in care Logan a obtinut trei stele, rezultat preconizat de altfel si de specialistii nostri”.

EuroNCAP este organismul independent recunoscut de Uniunea Europeana, iar liderul acestuia este binecunoscutul Max Mosley, presedintele Federatiei Internationale a Automobilului.

In stabilirea propriei ierarhii, fiecare membru ACR s-a raportat la criterii generale de evaluare, cum ar fi designul, nivelul tehnologic, imaginea produsului, luand in considerare, totodata, si relevanta modelului respectiv pe piata si siguranta persoanelor din habitaclu.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *