Stiri si noutati

Mittal Steel doneaza 200.000 de dolari pentru proiectul social “Un z?mbet”

Compania Mittal Steel Galati doneaza 200.000 de dolari in cadrul proiectului social "Un zambet", destinat reconstruirii a 40 de case din satul Vames, judetul Galati, una dintre zonele cele mai afectate de recentele inundatii.

Donatia se incadreaza intr-un set de actiuni derulate de companie pentru sprijinirea sinistratilor. Mittal Steel a donat, pana acum, apa potabila si materiale de constructie pentru mai multe localitati. De asemenea, colaboreaza cu autoritatile locale pentru a identifica alte zone aflate in dificultate si pentru a le ajuta cu tabla pentru acoperisuri si cu alte materiale de constructie.

 Proiectul Vames – "Un zambet" a fost cel mai mare din regiune si a necesitat o finantare importanta. Trebuie construite case noi pe alte terenuri pentru o comunitate intreaga, ale carei gospodarii au fost luate de ape.

"Mittal Steel crede in proiectele de reconstructie durabila si a fost consecvent politicii sale in toate tarile unde detine operatiuni. Ne bucuram ca putem sprijini proiectul de relocare si ca putem oferi oamenilor din Vamesu noi locuinte. Acestea sunt situatiile in care se simte nevoia reala de actiuni de implicare a companiilor in viata sociala. Mittal Steel Galati va continua sa colaboreze indeaproape cu autoritatile locale si sa sprijine sinistratii in orice fel poate", a declarat KAP Singh, directorul general al Mittal Steel Galati.

Dat fiind faptul ca inundatiile au afectat o parte importanta a judetului Galati, Mittal Steel a decis sa se implice, de la bun inceput, in proiectele de sprijinire a reconstructiei judetului. Angajatii combinatului au strans, la randul lor, bani pentru ajutorarea victimelor inundatiilor.

Mittal Steel este cel mai mare producator de otel la nivel mondial, avand, totodata, cea mai mare extindere globala. Compania a luat nastere din unirea Ispat International N. V. si LNM Holdings N.V. si ulterioara achizitie a International Steel Group, fiind prezenta in 14 tari, pe patru continente. Mital Steel este cotata la bursele din New York si din Amsterdam. In Romania, compania detine Mittal Steel Galati, Mittal Steel Iasi, Mittal Steel Hunedoara si Mittal Steel Roman.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *