Stiri si noutati

OMV a anuntat o descoperire semnificativa de titei in bazinul Murzuq

Compania austriaca OMV anuntat luni, 7 noiembrie, o noua descoperire de titei, in blocul NC186, in bazinul Murzuq, informeaza un comunicat de presa al companiei.
OMV Aktiengesellschaft a descoperit un zacamant de titei de 4.300 de kilometri patrati, situat la 800 de kilometri Sud de Tripoli, capitala Libiei. Din putul descoperit urmeaza sa se extraga pana la 4.650 de barili de titei de calitate superioara pe zi. OMV activeaza impreuna cu Compania Nationala Libaneza de Petrol, Repsol, Total si Hydro
Doua dintre cele sase terenuri descoperite in blocul NC186, respectiv zonele A si D, au produs, in urma exploatarii, in ultimii doi ani, 48.000 de barili pe zi. De asemenea, pentru terenurile B, H, I si J ale aceluiasi bloc, este planificata o dezvoltare rapida.
Productia in Libia a companiei OMV se ridica in momentul de fata la 27.500 de barili pe zi.
OMV detine un portofoliu international de explorare si productie in 17 tari, organizate in jurul a cinci regiuni centrale, respectiv Dunare si Marea Adriatica, Africa de Nord, Marea Nordului britanica, Orientul Mijlociu – Marea Caspica si Australia – Noua Zeelanda.
Volumul zilnic al productiei OMV este de aproximativ 340.000 de barili pe zi, iar rezervele companiei se ridica la aproximativ 1,4 miliarde de barili pe zi.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *