Stiri si noutati

Orga Kartensysteme GmbH, preluata de francezii de la Sagem

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica realizata de societatea comerciala Sagem Defence Securite SA (Franta), prin dobandirea controlului unic asupra societatii comerciale Orga Kartensysteme GmbH (Germania), se arata intr-un comunicat remis Rompres.
Dobandirea controlului unic s-a realizat prin achizitionarea tuturor actiunilor emise de societatea comerciala Orga Kartensysteme GmbH.
Conform prevederilor legii concurentei sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei, pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal operatiunile de concentrare economica care depasesc pragurile valorice prevazute de legea concurentei, si anume cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10 milioane euro si exista, cel putin, doi agenti economici implicati in operatiune care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4 milioane euro.
Sagem Defence Securite SA este membra a Grupului Safran, grup international de societati care opereaza, in special, in domeniul tehnologiilor avansate (propulsie, comunicatii, aparare si securitate).
Orga Kartensysteme GmbH este societatea-mama a unui grup international de societati (la randul ei face parte din Grupul Gunther), care este activ in domeniul dezvoltarii si producerii de carduri cu chip-uri integrate si a terminalelor de citire a cardurilor din plastic.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *