Stiri si noutati

Renault-Romania a vandut aproape 50.000 de autovehicule in patru ani de activitate

Filiala Renault Nissan Romania implineste vineri patru ani de activitate pe piata autohtona, perioada in care care au fost vandute aproximativ 50.000 de vehicule Renault, iar marca franceza s-a mentinut neintrerupt in topul vanzarilor de import, potrivit unui comunicat al companiei.

In prezent, unul din patru vehicule de import comercializate pe piata romaneasca poarta semnul rombului, al marcii franceze. Numarul modelelor a crescut de la 13, cate existau in 2001, la 20 in 2005, iar versiunile disponibile au ajuns de la 27 la 154.

"Inca de la inceputul existentei filialei ne-am impus pe piata romaneasca propunand clientilor un excelent raport calitate/performante/echipamente/pret si, de asemenea, alegand modelele adecvate pentru Romania. De atunci si pana acum nu am schimbat aceasta politica, gama s-a diversificat cu noi versiuni, motorizari, nivele de echipare. Reteaua de dealeri a continuat sa se dezvolte ajungand ca astazi numarul acestora sa se dubleze. La orizontului anilor 2006/2007 estimam ca vom avea cate un reprezentant in fiecare judet", a declarat directorul general Renault Nissan Romania, Nicolas Ianculescu.

Pe langa automobilele Renault, filiala Renault Nissan Romania comercializeaza din 2003 si modelele constructorului japonez, pentru care vanzarile au ajuns pe primele sase luni ale acestui an la nivelul total atins in 2003, de peste 900 unitati.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *