Stiri si noutati

Renault si-a dublat v?nzarile de autovehicule pe piata rom?neasca

Renault a vandut de la inceputul anului in curs 20.000 de autovehicule pe piata romaneasca, marca franceza pastrandu-si astfel pozitia de lider pe piata auto de import, pentru al cincilea an consecutiv, informeaza importatorul Renault Nissan Romania.
Grupul Renault, prin cele doua marci ale sale Dacia si Renault, ocupa primele doua locuri in clasamentul total al vanzarilor pe piata auto din Romania.
Fata de perioada similara a anului trecut, vanzarile Renault s-au dublat, cele mai cautate modele fiind Clio Symbol cu aproximativ 10.000 unitati si Megane Sedan cu aproximativ 5.000 unitati vandute.
"Explicam aceasta crestere printr-o conjunctura favorabila comertului cu autovehicule – reducerea impozitului pe venit, intarirea puternica a leului, programul de innoire a parcului auto si finantarile incurajatoare", a declarat director general Renault Nissan Romania, Nicolas Ianculescu.
Reteaua de dealeri Renault a continuat sa se dezvolte, marca franceza fiind prezenta acum in 33 de orase.
De asemenea, au fost inaugurate primele trei unitati Business Center la dealerii Serus (Bucuresti), IPSO (Bucuresti) si APAN (Braila), clientii de flote si vehicule comerciale beneficiind astfel de servicii speciale.
Prin crearea acestui serviciu, Romania se aliniaza unei retele internationale care numara in acest moment peste 630 de Renault Business Center. In 2006, numarul totalul al centrelor Renault de acest tip in Romania va ajunge la sapte.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *