Stiri si noutati

Reteaua de distributie Volkswagen in Rom?nia s-a extins cu un nou centru de v?nzari, la Ploiesti

Reteaua de distributie Volkswagen in Romania s-a extins cu un nou centru de vanzari, compania Cardinal Motors urmand sa inaugureze joi un complex auto la Ploiesti, care cuprinde showroom si service, investitia cifrandu-se la trei milioane de euro.

Cardinal Motors, care mai detine un centru auto la Constanta pentru marcile Volkswagen si Audi, a comercializat anul trecut 666 de automobile, fiind al doilea dealer ca volum de vanzari in reteaua de distributie pentru cele doua marci, dupa Porsche Bucuresti Nord, a declarat miercuri pentru Rompres directorul de marketing al companiei, Luciana Patrascu.

Pentru anul in curs, planul de vanzari al companiei Cardinal Motors este de 1.140 de automobile, din care 330 vor fi livrate din noul centru de vanzari de la Ploiesti, a precizat Luciana Patrascu.

Complexul Volkswagen din Ploiesti, deschis in strada Grigore Cantacuzino nr 291, a fost dezvoltat dupa cel mai recent concept arhitectural, la standardele producatorului german. Construit pe o suprafata de 13.500 mp, centrul ofera posibilitatea expunerii a opt masini in showroom, cu capacitate service de 15 posturi de lucru si 200 locuri de parcare.

De asemenea, dealerul ofera si o serie de servicii nespecifice pietei auto, printre care program prelungit la vanzari, de luni pana duminica, orele 09.00 – 18.00, serviciul de Courtesy Car (se ofera masina la schimb atunci cand autoturismul este imobilizat in service), serviciu de tractari non stop./

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *