Stiri si noutati

Samsung a lansat primele telefoane cu tehnologie 3G

Samsung a lansat in premiera in Romania primele doua telefoane cu tehnologie 3G, urmand ca in curand sa lanseze un card de credit, au anuntat joi reprezentantii companiei.

"Telefoanele vor fi disponibile pe piata incepand cu luna august, iar cardul Samsung va oferi clientilor reduceri de preturi precum si posibilitatea de a participa la anumite promotii", a declarat Marketing Manager, HAT Group Co Doru Oraselu, unicul distribuitor al produselor Samsung in Romania.

Telefonul Z 130 dispune de un ecran LCD rotativ in 250.000 culori, display-ul se roteste in pozitie orizontala, permitand vizionarea imaginilor in format landscape. Terminalul pune la dispozitia utilizatorului toate functiile 3G, precum video telefonie, video streaming si video mesagerie. Camera foto digitala cu blitz, obiectiv de un megapixel si zoom digital de 24x se roteste la 180 grade, permitand realizarea de fotografii cat si apeluri video. Functia multishot permite realizarea de secvente de fotografii ce pot fi stocate in memoria de 48 MB. Modelul Z 130 dispune de un ecran de 176×220 megapixeli, conectivitate Bluetooth, amplificator digital incorporat si functie de sincronizare a agendei telefonice.

Terminalul Z 500este cel mai mic telefon 3G din lume, avand o greutate de 95 grame, are un design elegant de tip clamshell si un sistem avansat de amplificare a sunetului. Cu dimensiuni de 91x45x24,5, telefonul are o camera de 1 megapixel, Bluetooth si memorie externa Flash.             "Modelul Z500 a prins foarte bine la publicul din Romania, iar preturile telefoanelor vor fi stabilite de retaileri si operatori", a adaugat Oraselu.

"Cardul Samsung MasterCard va fi disponibil la inceputul trimestrului patru, oferind produse inovatoare in beneficiul utilizatorului ", a afirmat Head of Telecom Divizion, Samsung Electronics Austria, Karl Pfister.

HAT Romania a fost infiintata in 1999 ca subsidiara a grupului HAT International care desfasoara operatiuni in Grecia, Africa de Sud, India Polonia, Israel si Bulgaria, in diverse domenii de afaceri.

Samsung Electronics este producator de semiconductori si tehnologie digitala convergenta. Compania are circa 88.000 angajati, si 89 sedii in 46 tari din lume, fiind alcatuita din sase mari unitati de business.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *