Stiri si noutati

Versiunea diesel a Daciei Logan este expusa in premiera mondiala la salonul auto de la Frankfurt

Compania Dacia este prezenta cu stand propriu la cea de-a 61-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, deschis presei internationale intre 12 si 14 septembrie, apoi publicului larg in perioada 15 – 25 septembrie.

Potrivit unui comunicat al companiei, la Salonul Auto de la Frankfurt, Dacia expune la standul sau, in premiera mondiala, versiunea diesel a modelului Logan.

Inclus deja in oferta comerciala pentru Romania, noul Logan 1.5 dCi va fi disponibil in lunile urmatoare si la export, livrarile pentru piata vest-europeana fiind prevazute pentru prima parte a anului viitor.

La un an de la lansarea in Romania, modelul Logan este comercializat in peste 20 de tari din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, Africa si Europa Occidentala. In acest interval au fost vandute peste 100.000 de automobile, din care 26.000 la export.

Pana la sfarsitul anului 2005, lista pietelor de destinatie ale modelului Logan va ajunge sa includa 35 de tari. Printre noile piete unde va fi lansat acest automobil vor figura Elvetia, Belgia si Olanda.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *