Stiri si noutati

Versiunea diesel a modelului Logan poate fi comandata de vineri in reteaua Dacia

Modelul Logan echipat cu motorul diesel 1.5 dCi este disponibil incepand de vineri in reteaua Dacia, clientii putand comanda acest autoturism la orice dealer autorizat, informeaza un comunicat al companiei Dacia.

Avansul minim pentru lansarea unei comenzi este de 5.000 lei noi RON (50 de milioane de ROL), iar clientii pot insoti comanda de o cerere de finantare – credit sau leasing. Vehiculele vor fi livrate incepand din data de 4 octombrie 2005.

Gama Logan diesel 1.5 dCi / 65 CP este propusa clientilor in trei versiuni de echipare – Ambiance, Preference si Laureate.

Logan Ambiance 1.5 dCi este propus spre vanzare la un pret de 7.270 de euro. Aceasta versiune dispune in serie, printre altele, de airbag sofer, sistem de antidemaraj electronic, centuri de siguranta fata in 3 puncte, reglabile pe inaltime, inchidere centralizata si geamuri colorate. Sistemul de servodirectie si radiocasetofonul codat sunt oferite optional.

Versiunea Preference 1.5 dCi dispune, in plus, in serie, de servodirectie, airbag pentru pasagerul din fata, geamuri fata electrice, radiocasetofon si sistem de inchidere centralizata a portierelor cu telecomanda. Logan Preference 1.5 dCi este comercializat la pretul de 7.970 de euro.

Aerul conditionat, proiectoarele de ceata, retrovizoarele exterioare cu reglaj electric si degivrante, precum si computerul de bord sunt echipamente care intra in dotarea standard a versiunii Laureate 1.5 dCi. In plus, printre altele, aceasta mai dispune de radiocasetofon codat cu patru boxe de 15 W si de un sistem de reglare a scaunului soferului pe inaltime si lombar. Logan Laureate 1.5 dCi poate fi achizitionat la pretul de 8.670 de euro. Data de deschidere a comenzilor pentru aceasta versiune va fi comunicata ulterior.

Clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare, din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing – credit in lei sau in euro pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice.

In perioada 29 septembrie – 31 octombrie, RCI vine cu oferte promotionale de credit – o rata de 299 RON /luna si leasing – o rata echivalenta cu 299 RON /luna pentru toate versiunile Logan.

Dacia va organiza in toata reteaua sa comerciala o ampla operatiune "Porti Deschise", intre 29 septembrie si 3 octombrie, pentru a permite publicului sa descopere in cele mai mici detalii, noua gama Logan diesel 1.5 dCi, precum si oferta de servicii asociate, finantare si post-vanzare.

Dacia Logan este un succes comercial al constructorului autohton, fiind principalul vector al cresterii vanzarilor, atat pe piata interna cat si la export. In primele sase luni ale anului au fost vandute peste 61.000 de modele Logan, dintre care 47.000 pe piata interna si peste 14.000 la export.

Succesul Logan-ului a determinat cresterea cotei de piata a companiei Dacia la 50 la suta, fata de 44 la suta cat detinea in 2004, in timp ce exporturile societatii s-au dublat.

Devenita deja noua masina nationala a romanilor, Logan a permis Dacia sa depaseasca toate recordurile semestriale de vanzari din istoria sa.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *