Stiri si noutati

BCR acordã facilitãþi persoanelor sinistrate, la creditele deja contractate

Banca Comercialã Românã (BCR) acordã facilitãþi la plata ratelor scadente cãtre bancã tuturor persoanelor fizice ºi juridice care sunt afectate de inundaþiile produse în primavara acestui an în judeþe riverane Dunãrii, a anunþat, joi, purtãtorul de cuvânt al bãncii, Corneliu Cojocaru.
Banca oferã posibilitatea amânãrii la platã a dobânzii, fãrã a percepe dobânzi majorate, la toate tipurile de credit, pentru o perioadã de ºase luni, în cazul clienþilor persoane juridice ºi de pânã la 12 luni în cazul clienþilor persoane fizice.
De asemenea, BCR poate aproba rescadenþarea ratelor la credite precum ºi reeºalonarea ratelor, fãrã a percepe dobânzi majorate.
Facilitãþile se acordã clienþilor BCR care domiciliazã în judeþele Cãlãraºi, Dolj, Olt, Teleorman ºi Tulcea ºi intrã în vigoare începând de joi, 25 mai. Cei care au angajat credite ºi sunt interesaþi de a beneficia de aceste facilitãþi trebuie sã contacteze unitãþile teritoriale ale BCR pânã cel mai târziu vineri, 30 iunie.
BCR a mai acordat astfel de facilitãþi persoanelor sinistrate ºi dupã indundaþiile ce au avut loc în vara anului trecut.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *