Stiri si noutati

Bulgaria atrage investitorii: Deutsche Bank este dispusa sa finanteze Estul

“”>Energia, sectorul imobiliar si industriile de varf sunt domeniile prioritare pentru activitatile derulate de grupul bancar german Deutsche Bank in , banca germana fiind dispusa sa finanteze sau sa refinanteze fuziunile si achizitiile semnificative din aceste trei sectoare.
Cea mai mare banca din Germania a inaugurat marti noul sau birou din Bulgaria, fostul director al agentiei bulgare pentru promovarea investitiilor straine, Pavel Ezekiev, fiind reprezentantul oficial al Deutsche Bank in Bulgaria. Cu aceasta ocazie, Ezekiev a confirmat ca Deutsche Bank este interesata in finantarea proiectelor de constructie a autostrazilor Trakia (Yambol – Burgas) si Hemus (Sofia – Botevgrad).
Deutsche Bank activeaza in de zece ani, fiind consultantul guvernului de la Sofia in procesul de privatizare a companiei nationale de telecomunicatii si unul din principalii investitori in compania farmaceutica Balkanpharma. Noul birou din Bulgaria al Deutsche Bank se alatura investitiilor derulate in 2005 de banca germana in , , Rusia si Turcia.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *