Stiri si noutati

Compania spaniolã MMM va investi cinci milioane euro în România

Producãtorul spaniol de componente auto Manufactura Moderna de Metales/Barcelona (MMM) va investi cinci milioane la Turda (judeþul Cluj) pentru construirea unei fabrici, ce urmeazã sã producã tuburi metalice (din oþel, oþel inoxidabil ºi aluminiu) pentru sisteme auto, informeazã compania.
Producþia va începe în primul trimestru al anului 2007, la finalizarea lucrãrilor de construcþie urmând sã fie create circa 250 de noi locuri de muncã.
În urma finalizãrii noii unitãþi de producþie din România, MMM va beneficia de costuri de operare ºi avantaje logistice datoritã livrãrilor mai scurte cãtre producãtorii auto.
Unitatea de producþie va fi realizatã în mai multe etape, pe o suprafaþã de 2,7 hectare. Primul modul va avea o suprafaþã de 5.000 metri pãtraþi ºi va cuprinde o halã ºi un spaþiu de birouri.
MMM este producãtor ºi distribuitor de tuburi metalice pentru industria auto. Compania îºi desfãºoarã activitatea în Barcelona, deþinând spaþii de producþie de 10.000 metri pãtraþi. Cifra de afaceri a companiei este estimatã în 2006 la 30 milioane euro.
Unitatea de producþie din România este primul pas de internaþionalizare în afara Spaniei

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *