Stiri si noutati

Connex – cea mai mare investitie greenfield din Rom?nia

Connex este cea mai mare investitie greenfield din Romania, depasind in prezent o valoare a investitiilor de un miliard de dolari, a declarat pentru Rompres Ken Campbell, directorul de marketing al Connex Vodafone.
In acelasi timp, Connex Vodafone produce unu la suta din Produsul Intern Brut al Romaniei, a precizat Campbell.
Cele mai importante momente ale anului 2005 pentru operatorul de telefonie mobila au fost achizitionarea Connex de catre Vodafone, lansarea serviciilor 3G in premiera pe piata romaneasca, a campaniei co-brand "Impreuna", precum si dezvoltarea programului "Connex pentru viitor".
Potrivit directorului de marketing al Connex Vodafone, in 2006, clientii se vor bucura de statutul de clienti ai grupului Vodafone. Odata cu lansarea de noi servicii interesante cum ar fi Vodafone Family, Vodafone Live! sau programul Vodafone Passport. "Vodafone aduce o oferta 3G deosebit de puternica si un portofoliu extins de servicii care se dezvolta continuu, de care clientii pot beneficia in mai multe tari. Multe dintre noile servicii care vor fi aduse pe piata din Romania vor fi servicii de stiri si divertisment, precum si aplicatii dedicate mediului de afaceri, create la nivel mondial pentru toti clientii Vodafone", a precizat Campbell.
De asemenea, utilizatorii Connex Vodafone vor avea acces pe telefonul mobil si la muzica, videoclipuri si jocuri. "Trecerea la unicul brand Vodafone, aducerea pe piata romaneasca a produselor si serviciilor Vodafone, extinderea continua a retelelor GSM, de date si a celei 3G, obtinerea de valoare prin concentrarea pe cele mai valoroase segmente de clienti, continuarea angajamentului nostru fata de Romania, aducerea cat mai aproape de romani a puternicului brand Vodafone sunt cateva dintre directiile noastre majore", a subliniat directorul Connex Vodafone.
In ceea ce priveste numarul total al clientilor, Connex inregistra la data de 30 septembrie 2005 peste 5,529 milioane clienti, ceea ce reprezinta o crestere cu 27 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut. La aceeasi data, veniturile din servicii au inregistrat o crestere in ultimul trimestru cu 40 la suta fata de aceeasi perioada a anului 2004.
Potrivit directorul de marketing al Connex Vodafone, piata romaneasca de telecomunicatii are un potential enorm si va continua sa creasca atat din punct de vedere al numarului de abonati cat si in ceea ce priveste extinderea gamei de servicii oferite si solicitate de clienti.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *