Stiri si noutati

Credite pentru IMM-uri cu dobanda promotionala de la Raiffeisen Bank

“”>Inca o banca pare sa se concentreze si pe segmentul IMM: Raiffeisen Bank. Recent, institutia a anuntat ca ofera credite in lei pentru intreprinderile mici si mijlocii din localitati de maxim 50.000 de locuitori.
Valoarea acestor credite este intre 3.000 si 250.000 euro (echivalent in RON), iar destinatia lor o reprezinta dezvoltarea activitatii curente. Dobanda promotionala practicata in perioada iulie – octombrie 2006 este Bubor (1 luna) plus 0,5% pe an.
Creditele sunt acordate dintr-o linie de finantare in valoare de 30 de milioane de euro, in cadrul Programului de sprijin al IMM-urilor initiat de Uniunea Europeana, prin Banca de Dezvoltare a Germaniei (KfW), in cooperare cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Astfel, Raiffeisen Bank spera sa isi atraga printre clienti si tot mai multe IMM-uri care sa beneficieze de servicii anexe.
Raiffeisen Bank ofera doua tipuri de credite KfW in lei: KfW pentru investitii pe termen mediu (pana la 60 de luni) si KfW pentru capital circulant pe termen scurt (pana la 12 luni). Pentru informarea si intelegerea de catre micii intreprinzatori a acestor produse de creditare, banca organizeaza peste 50 de seminarii in perioada iunie-iulie in localitati eligibile.
&quot

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *