Stiri si noutati

Lufthansa Cargo si Swiss WorldCargo au incheiat un acord de parteneriat

Divizia de transport de marfuri a operatorului aerian german Lufthansa, Lufthansa Cargo, a anuntat miercuri ca a convenit un acord de parteneriat cu Swiss WorldCargo, informeaza un comunicat al companiei germane.
Acordul garanteaza fiecarui partener un procent de capacitate cargo la fiecare din zborurile companiei partenere. Astfel, de la data de 1 decembrie 2005, Lufthansa Cargo va garanta clientilor Swiss World Cargo capacitati de transport la zborurile sale de la Frankfurt spre Shanghai, Tokyo, Osaka, Nagoya, Madras si Teheran. In schimb, clientii Lufthansa Cargo pot beneficia de capacitati de transport marfa oferite de Swiss WorldCargo la zborurile pe rutele Zurich-Frankfurt, Karachi-Zurich si Montreal-Zurich.
Swiss WorldCargo este divizia de transport de marfuri a operatorului aerian elvetian Swiss International Air Lines AG. Cu o retea globala de peste 150 de destinatii in peste 80 de tari, Swiss WorldCargo are o contributie substantiala la cifra de afaceri a grupului SWISS.
Lufthansa Cargo AG este una dintre cele mai mare companii de transport aerian de marfa din intrega lume. In 2004, compania a transportat peste 1,75 milioane tone marfa si a acumulat zboruri pe o distanta de opt miliarde kilometri. Lufthansa Cargo are o flota de 19 aparate cargo cu care acopera 450 destinatii din intrega lume, beneficiind in plus si de spatiile de depozitare ale celor peste 300 de avioane de pasageri ale firmei mama Lufthansa.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *