Stiri si noutati

Marile companii aeriene care opereaza in Romania scad substantial tarifele din 27 martie

Competitia acerba dintre companiile aeriene care opereaza pe piata romaneasca isi spune cuvantul. Ieri, British Airways a anuntat suplimentarea numarului de zboruri catre Londra, dar si tarife foarte atragatoare pentru aceasta destinatie. Astfel, pretul unui bilet dus-intors Bucuresti – Londra va incepe, din martie, de la numai 95 euro – excluzand taxele de aeroport -, fata de 290 euro, pana acum. De la aceeasi data, British Airways va opera un nou zbor zilnic catre aeroportul Heathrow din Londra, ajungand astfel la 14 zboruri saptamanale catre Marea Britanie. Noua cursa, ce va fi operata cu aeronave Airbus A319, va decola in fiecare dimineata la 8:35 de pe aeroportul Henri Coanda si va ateriza la ora 9:50, ora locala, pe aeroportul Heathrow, a anuntat Corina Enciu, Country Commercial Manager British Airways Romania & Moldova.

Zboruri ieftine si catre Madrid

Tot din 27 martie, compania spaniola Air Madrid va include si Bucurestiul in reteaua sa de destinatii, odata cu lansarea unei curse saptamanale de pe Aeroportul Henri Coanda spre Madrid, cu escala la Barcelona, informeaza un comunicat al operatorului. Zborurile vor avea loc in zilele de sambata si luni, preturile pornind de la 147 euro, plus taxe, pentru un drum dus-intors. Plecarea din Madrid este programata pentru ora 14:15, oprirea la Barcelona la 16:25, iar aterizarea la Bucuresti, la 20:30. Zborul retur spre capitala Spaniei va pleca din capitala Romaniei la 21:30.

Multiple destinatii din Turcia, mai accesibile

Si Turkish Airlines a decis sa mareasca cu doua numarul curselor dintre Bucuresti si Istanbul, dubland, in mod suplimentar, cursele din zilele de miercuri si v¦neri. Astfel, compania va creste de la 7 la 9 numarul curselor operate pe aceasta ruta, din 27 martie, odata cu trecerea la orarul de vara. Totodata, Turkish Airways va lansa doua noi campanii promotionale cu discounturi, incepand cu 13-26 martie a.c., in directiile Istanbul, Ankara, Izmir si retur. Biletele cumparate in acest interval vor fi valabile pana la 31 mai a.c. si vor avea urmatoarele tarife speciale, pentru o calatorie (dus): Bucuresti – Istanbul : 49 euro, Bucuresti-Ankara: 89 euro, Bucuresti-Izmir : 89 euro, Bucuresti – alte localitati din Turcia: 129 euro. Preturile nu contin TVA, informeaza Turkish Airlines. (Marilena Dan)
Sursa: Gardianul

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *