Stiri si noutati

Mediul universitar, un incubator pentru afacerile in franciza

“”>Franciza in industria cartii, in Romania: Cartea Universitara se lanseaza inca din anul 2002 intr-un domeniu de nisa, acela al publicatiilor pentru mediul universitar, fiind astazi una dintre cele mai cunoscute edituri de pe piata romaneasca in acest sector, pentru serviciile complexe oferite – editare, tiparire, publicare de materiale in strainatate.
Odata acreditata de catre CNCSIS (Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior), Cartea Universitara devine singura editura din Romania care asigura cadrelor didactice din mediul universitar posibilitatea publicarii de carti si materiale la edituri renumite din Franta, Belgia, SUA, Marea Britanie.
In prezent, Cartea Universitara se lanseaza si in sistem de franciza, fiind in proces de identificare de viitori francizati, in marile centre universitare ale tarii, localizate in: Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Craiova, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Arad, Galati, Sibiu, Oradea, Brasov.
Editura ofera, la nivel local, servicii de editare si publicare, beneficiind de marca si recunoasterea sa, dar mai ales posibilitatea operatorilor locali de a realiza comenzi de publicare in strainatate, prin intermediul contractelor incheiate de compania francizoare.
Investitia totala necesara pentru preluarea in franciza a conceptului structurat de Cartea Universitara este de aproximativ 17.000 Euro si include atat taxa de intrare in reteaua de franciza – 2700 de Euro, dar si costurile de achizitionare a echipamentelor si utilajelor necesare. Detalii suplimentare despre concept pot fi obtinute gratuit de la CHR Consulting (www.francize.ro), telefon 021 224 32 15, persoana de contact Raluca Stanciu.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *