Stiri si noutati

Plus a investit 50 milioane euro in 13 magazine cu preturi mici

Plus, divizie a grupului german Tengelmann, isi continua strategia de expansiune pe piata romaneasca. Compania a investit pana acum in tara noastra peste 50 milioane euro si a stabilit peste 1.000 de parteneriate cu furnizorii romani. Plus a deschis cel de-al treilea magazin de tip discount in Bucuresti, cu o investitie de 1,6 milioane euro pentru o suprafata de 1.500 mp.
Magazinul dispune de 102 locuri de parcare. In Romania, Plus s-a lansat oficial in noiembrie 2005, in prezent numarand 13 magazine in urmatoarele orase din tara: Bucuresti – trei magazine (Crangasi, Militari si Turnu Magurele), Bacau, Sibiu, cate doua magazine, si cate un magazin in fiecare dintre urmatoarele orase: Bistrita, Deva, Gherla, Mioveni, Orastie si Targoviste.
Compania intentioneaza sa deschida pana la sfarsitul anului 2006 alte 28 de magazine. „Deschiderea celui de-al treisprezecelea magazin Plus in Romania este o confirmare a strategiei noastre de expansiune la nivel national care va continua, de altfel, in urmatorii patru ani in toate orasele cu peste 30.000 de locuitori“, a afirmat Uwe Klostermann, Director General Plus Discount Romania.
Conducerea retelei Plus a anuntat ca va investi, in urmatorii ani, peste 200 milioane euro in circa 120 de magazine in Romania.
Plus ofera o gama de aproximativ 1.000 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare. Aproximativ 80% din produsele comercializate provin de pe piata autohtona. Dispunand de peste 37.600 de angajati in noua tari europene, Plus a inregistrat in anul financiar 2004-2005 o cifra de afaceri de 8,5 miliarde euro. (F.M.)

Sursa: Averea

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *