Stiri si noutati

Visa devine Partener Exclusiv FIFA

Visa International si FIFA (Fédération Internationale de Football Association) au anuntat incheierea unui acord de referinta prin care Visa va deveni Partener FIFA cu drepturi globale pentru o gama larga de activitati FIFA, informeaza un comunicat emis luni de Visa International. Acest nou parteneriat, cu acces fara precedent la proprietatile FIFA din intreaga lume, stabileste legatura intre brand-ul lider mondial in efectuarea de plati, Visa, si sportul lider mondial, fotbalul, intr-o relatie unica, inovatoare, de care vor beneficia suporterii din intreaga lume. Implicarea Visa va incepe in ianuarie 2007 si va continua pana in 2014, la categoria de produse Servicii Financiare.

Fiind unul dintre cei sase Parteneri FIFA, Visa se va bucura de un nivel mai ridicat de asociere cu FIFA decat sponsorii anteriori din aceasta categorie si se va bucura de drepturi asupra unei game diverse de activitati FIFA, intre care active exclusive de marketing, competitii, evenimente speciale si programe de dezvoltare. Visa si FIFA vor colabora la nivel mondial pentru a crea programe exclusive de plata Visa, in jurul acestor activitati FIFA. ‘Asa cum numai Visa poate, vom colabora cu reteaua noastra extinsa de 21.000 institutii financiare membre, pentru a transmite interesul si entuziasmul fotbalului catre sutele de milioane de detinatori de carduri Visa din intreaga lume,’ a declarat Christopher Rodrigues, Presedinte si CEO Visa International.

 Ca lider mondial in serviciile de plata, acceptat in 24 milioane de locatii, Visa are calificarea unica de a extinde beneficiile acestui parteneriat pentru milioanele de detinatori de carduri si suporteri din intreaga lume. Acest parteneriat se bazeaza pe programe de marketing de mare succes cu proprietati globale, intre care Jocurile Olimpice/Jocurile Paraolimpice, Disney si Cupa Mondiala de Rugby. De-a lungul acestei perioade de opt ani, Visa va promova un numar de evenimente si competitii FIFA, intre care Cupa Confederatiilor FIFA, Cupa Mondiala FIFA pentru Cluburi, Cupa Mondiala FIFA U-20, Cupa Mondiala FIFA Interactive, Cupa Mondiala FIFA pentru Fotbal pe plaja, Cupa Mondiala Feminina FIFA U-20 si Cupa Mondiala FIFA Futsal. De asemenea, Visa va colabora cu FIFA pentru a explora posibilitatea de a crea si promova fotbalul pentru persoanele cu handicap de vedere, bazandu-se pe implicarea de lunga durata a Visa in sporturile paralimpice. Visa International este o asociatie detinuta de 21.000 de institutii financiare membre. Acestea au emis peste un miliard de carduri, pe care se fac anual tranzactii de 3.000 de milioane de dolari, in 150 de tari. Rolul Visa este nu de a face profit ci de a oferi solutii de plata bancilor membre, permitandu-le sa emita carduri si sa proceseze tranzactiile la comercianti pe carduri Visa. Produsele Visa emise de banci sunt mai sigure, mai convenabile si mai eficiente decat numerarul. Mai mult, cardurile Visa ajuta la bancarizarea persoanelor care inca nu lucreaza cu sistemul bancar si astfel contribuie la cresterea fondurilor disponibile pentru imprumuturi comerciale, esentiale intr-o economie in dezvoltare.
BizWords

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *