Stiri si noutati

150 de companii si 550 de marci la CERF 2006

IT

Peste 150 de companii vor prezenta, în acest an, la cea de-a XV-a ediÅ£ie a expoziÅ£iei internaÅ£ionale de tehnologia informaÅ£iei ÅŸi comunicaÅ£ii CERF 2006, peste 550 de mărci de produse ÅŸi soluÅ£ii în domeniul tehnologiei informaÅ£iei ÅŸi comunicaÅ£iilor, expoziÅ£ia desfăşurându-se în perioada 3 – 7 mai, la Complexul ExpoziÅ£ional Romexpo din BucureÅŸti. Această ediÅ£ie a CERF se va desfăşura pe o suprafaţă de 14.000 metri pătraÅ£i, cu 20 la sută mai mare decât în 2005, ca o nouă metropolă tehnologică ‘OraÅŸul digital’ CERF, vizitatorii având ocazia să afle despre ultimele noutăţi tehnologice de la cei 3.000 de consultanÅ£i ÅŸi specialiÅŸti prezenÅ£i la standurile expoziÅ£iei. De asemenea, vor putea fi vizualizate ÅŸi testate în cadrul standurilor la CERF soluÅ£ii inovatoare, în premieră pentru România. ‘Anul acesta ne-am preocupat atât de creÅŸterea fiecărui sector al expoziÅ£iei CERF, de atragerea celor mai interesante soluÅ£ii, cât ÅŸi de creÅŸterea interactivităţii în cadrul evenimentului prin implicarea activă a vizitatorilor, organizând în premieră un concursul de fotografie pentru vizitatori’, a declarat Sorina MureÅŸan, director general Expotek, organizatorul evenimentului. De asemenea, organizatorii vor amenaja WiFi Internet Zone, parcul oraÅŸului digital, dotat cu calculatoare ÅŸi cu acces wireless la Internet.

OraÅŸul Digital CERF este împărÅ£it în trei sectoare, primul reunind principalii operatori de telefonie, furnizori de servicii Internet ÅŸi transfer de date, furnizori de echipamente ÅŸi soluÅ£ii în domeniul comunicaÅ£iilor, pe o suprafaţă de 4.600 mp. Cel de-al doilea – Sectorul IT Digital – este o secÅ£iune dedicată producătorilor ÅŸi distribuitorilor de echipamente, sisteme ÅŸi soluÅ£ii digitale, produse electronice, iar Sectorul Imaging, este dedicat fotografiei digitale, ambele aflându-se în două pavilioane cu o suprafaţă totală de 6.300 mp. ‘Una dintre premierele CERF este participarea cu stand propriu, la această secÅ£iune, a patru mari producători mondiali, LG, Panasonic, Philips ÅŸi Sony’, a precizat Sorina MureÅŸan, subliniind că mulÅ£i producatori au preferat să vină cu standuri proprii ÅŸi nu prin distribuitori. CERF va cuprinde ÅŸi Sectorul business to business /B2B/, unde vor fi prezenÅ£i distribuitori IT, furnizori de soluÅ£ii IT, software, servicii ÅŸi aplicaÅ£ii pentru companii din diverse domenii de activitate, pavilion expoziÅ£ional cu o suprafaţă de 3.100 mp.

De asemenea, programul de conferinÅ£e CERF Business, cuprinde zile tematice, seminarii ÅŸi prezentări comerciale, evenimente dedicate partenerilor, întâlniri cu instituÅ£iile de reglementare în domeniu. Ziua comunicaÅ£iilor – organizată la data de 4 mai se află la cea de-a X-a ediÅ£ie ÅŸi va avea ca temă un deceniu de telecom în România. În cadrul expoziÅ£iei ÅŸi conferinÅ£ei CERF vor fi lansate noi produse ÅŸi soluÅ£ii, vor avea loc dezbateri pe teme de interes pentru domeniul IT&C, vor avea loc întâlniri între factori de decizie din industrie, specialiÅŸti ÅŸi beneficiari din toate domeniile de activitate. ExpoziÅ£ia este deschisă între orele 10:00 ÅŸi 18:00 în zilele de 3 – 6 mai ÅŸi între 10:00 ÅŸi 16:00 în ultima zi, 7 mai. Biletul de intrare costă 10 RON. Organizatorii mizează în acest an pe un număr de 80.000 de vizitatori faţă de 76.000 în 2005. Compania Expotek este unul dintre principalii organizatori de evenimente în domeniul tehnologiei informaÅ£iei ÅŸi comunicaÅ£iilor, HIFIarena fiind un alt eveniment – singurul specializat pentru soluÅ£ii ÅŸi echipamente audio ÅŸi video de înaltă performanţă pentru home entertainment organizat de Expotek.

Expotek a asigurat ÅŸi managementul SIAB – Salonului InternaÅ£ional de Automobile BucureÅŸti pentru ediÅ£iile 2003 ÅŸi 2005.
BizWords

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *