Stiri si noutati

Apple isi vinde oficial produsele si pe internetul romanesc

IT

“”>Cautand pe internet spatii online unde sa se comercializeze produse Apple, iar intreaga procedura sa fie disponibila si in limba romana, se constata o mare diferenta intre forta de vanzari a computerelor clasice si cea a produselor Apple. La nivel mondial, Apple este considerat un promotor al calitatii, un brand aparte, un lovemark.
Recent, potrivit unui comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro, Apple IMC Romania a anuntat deschiderea oficiala a Magazinului Apple Online, care ofera clientilor o modalitate comoda si practica de a-si comanda produsele preferate din primul magazin virtual Apple din , deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
Sistemele Mac, dispozitivele iPod, precum si celelalte produse si solutii hardware si software realizate de compania Apple Computer, Inc. sunt disponibile pe Internet prin intermediul distribuitorului unic Apple in , compania I.R.I.S SA.
De asemenea, vizitand Magazinul Apple Online (http://store.apple.ro), clientii au la dispozitie si pot comanda toata gama de produse Apple, precum si accesorii si programe software de la diversi producatori, incluzand popularele dispozitive muzicale iPod, noile sisteme desktop si portabile Mac cu procesoare Intel, PDA-uri Palm, programe software Adobe si multe altele.
Magazinul Apple Online ofera posibilitatea efectuarii comenzilor intr-o maniera simpla si rapida prin selectarea produsului dorit si personalizarea acestuia cu accesorii si programe software suplimentare. Modalitatea de plata este stabilita de catre client, iar livrarea se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, catre orice zona din tara, prin intermediul serviciilor de curierat partenere. Livrarea este gratuita pentru comenzi care depasesc 350 RON.
Produsul comandat este insotit de un certificat de garantie (de regula de un an de zile). Persoanele fizice sau juridice care acceseaza magazinul virtual Apple pot beneficia, de asemenea, de oferte speciale, campanii promotionale si reduceri de preturi. De exemplu, Magazinul Apple Online ofera preturi speciale pentru clientii din domeniul educatiei (elevi, studenti, profesori).
Magazinul Apple Online este un element nou al strategiei de distributie Apple in , care include de asemenea parteneriate cu revanzatori si furnizori autorizati de servicii, precum si cu mari retaileri. Lista completa a partenerilor de distributie Apple in poate fi consultata la www.apple.ro.
Apple a revolutionat informatica personala in anii 1970 cu Apple II si a reinventat conceptul de calculator personal in anii 1980 odata cu lansarea Macintosh. Astazi, Apple continua sa fie liderul de piata in materie de inovatie prin multipremiatele sisteme desktop si portabile, sistemul de operare Mac OS X, iLife si aplicatii profesionale. De asemenea, Apple a initiat revolutia industriei muzicii digitale prin player-ul muzical portabil iPod si serviciul online iTunes Music Store.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *