Stiri si noutati

Central Park.com, realizat de KennoMedia ? site-ul zilei pe MacroMedia.com

IT

Bucuresti, 17 ianuarie – www.centralpark.com , proiect realizat in totalitate de catre echipa KennoMedia, este declarat de catre specialistii MacroMedia.com site-ul zilei.

Incepand din 15 septembrie, cu totii putem face o plimbare prin Central Park. Tot ce trebuie sa facem este sa intram pe www.centralpark.com . Site-ul oficial al celui mai celebru parc din lume a fost finalizat de catre echipa KennoMedia si oferit in premiera publicului din toata lumea. Rezultatele nu au intarziat sa apara: http://www.macromedia.com/cfusion/showcase/index.cfm

“Un proiect de anvergura, cu deadline-uri stricte, dus la bun sfarsit cu succes de echipa KennoMedia, CentralPark.com este un proiect de suflet, in care se regasesc tot talentul si pasiunea oamenilor care au lucrat zi de zi pentru ca site-ul sa se ridice la inaltimea a ceea ce reprezinta Central Park”, spune Olimpiu Galani, Web Development Manager KennoMedia. “Iata ca acum KennoMedia primeste recunoasterea oficiala pentru unul dintre cele mai importante site-uri de profil”, adauga Ionut Dinu, Managing Director KennoMedia.

Site-ul www.centralpark.com este mai mult decat un site, este o comunitate. Facilitatile oferite sunt de exceptie. Doar un exemplu ar fi “Map It”, harta online a parcului, care iti permite apropierea si departarea de la 10 000 la 100 de picioare, dandu-ti astfel ocazia sa iti stabilesti traseul sau sa iti alegi locul pentru viitorul picnic. Tot ce lipseste din aceasta plimbare virtuala este mirosul ierbii si zgomotul vesel facut de oamenii care se distreaza. Dar se lucreaza la asta…

Cu o interfata grafica de exceptie, back-end solid, interactivitate maxima, totul este gandit astfel incat sa ofere vizitatorilor o experienta unica: sentimentul ca se plimba pe aleile din Central Park.

De la infiintarea ei, in 2002, KennoMedia ofera solutii profesionale de web design si web development clientilor din Romania si din afara Romaniei.

Mona Romascanu, Creative Director

KennoMedia

Str. Luigi Cazzavillan, nr. 36-38, ap 12, sector 1, Bucuresti

Tel: 0722 284 203 / 031 401 62 67

www.kennomedia.com

www.bizwords.ro

www.brainsadv.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *