Stiri si noutati

Cosmote Reloaded – Cosmote pregateste o noua oferta cu iz de revolutie

IT

“”>La inceput de primavara, Cosmote Romania a oferit un adevarat soc pietei telecomunicatiilor din Romania, printr-o oferta care, prin pret, depasea tot ceea ce exista in acel moment in ofertele comerciale ale celorlalti jucatori. Mai mult decat atat, oferta a fortat chiar piata: 2000 de minute in retea oricand pentru doar 3 euro plus TVA pe luna, la cartela Cosmote pre paid.
Oferta Cosmote a afectat piata in sens pozitiv doar pentru consumatori, caci toti ceilalti operatori, desi nu au recunoscut niciodata direct, au fost nevoiti sa reduca preturile si sa lanseze oferte cu preturi mai mici sau volum mai mare de minute incluse.
Cosmote a reusit sa aiba o mai buna perceptie a pietei dupa experienta din martie 2006, iar acum pare tot mai sigura lansarea unei noi oferte. Surse din piata vorbesc despre o oferta la abonamente, ceea ce, de fapt, ar fi si cel mai coerent lucru pe care l-ar putea face Cosmote: spre deosebire de o oferta la cartele, ofertele la abonamente garanteaza fidelitate pe perioada contractului si chiar si dupa aceea, iar exact acest lucru le lipseste grecilor.
Tinand cont de actionarul comun al celor de la Cosmote si Romtelecom, OTE, este de asteptat ca noua oferta sa fie de fapt o extra-optiune care sa includa minute in ambele retele. De fapt, o oferta comuna Cosmote – Romtelecom ar putea sa fie si cel mai sigur lucru pentru succesul pe care si-l propun cei de la Cosmote.
La fel cum RCS si RDS s-au reunit si la nivel comercial pentru a oferi un pachet de servicii (internet, tv si telefonie), la fel si Cosmote si Romtelecom ar putea sa ofere din nou un soc pietei, printr-o alianta vizibila pentru consumatorul final in ceea ce priveste pretul.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *