Stiri si noutati

Home`Bank, internet banking de la ING Bank, o extensie Self`Bank

IT

Activand deja de o perioada de timp pe piata de retail banking, ING Bank Romania a lansat serviciul Home`Bank, "disponibil la orice ora, accesibil de oriunde in lume, pentru efectuarea operatiunilor bancare fara numerar", dupa cum il caracterizeaza chiar oficialii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

 "In cateva secunde, prin accesarea adresei www.homebank.ro, clientii ING pot efectua in deplina siguranta transferuri in lei din contul curent catre un alt cont deschis la ING Bank sau la alta banca, administrarea liniei de credit Extra`ROL, schimburi valutare, vizualizarea soldurilor si a istoricului tranzactiilor din ultimele 6 luni", au explicat aceiasi reprezentanti ING Bank Romania. Serviciul de operatiuni bancare prin internet, Home`Bank, este consecvent principiului promovat prin Self`Bank, unde fiecare client isi poate administra singur situatia financiara. Aceleasi operatiuni accesibile la Multimat in Self`Bank, la oricare din cele 100 ING Office-uri din tara, acum sunt disponibile si prin Home`Bank, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, extinzandu-se astfel la limita maxima posibila intervalul de timp in care ING Bank permite tranzactii clientilor sai. Pentru activarea serviciului de home banking – internet banking Home`Bank nu e necesara instalarea unui soft suplimentar.

Clientul (al carui cont curent, Cont`ROL, a fost activat si care a primit cardul VISA atasat contului) va semna un contract in oricare ING Office sau sucursala ING din tara, pentru a primi un cod unic de utilizator si un dispozitiv numit digipass. "ING asigura deplina securitate a operatiunilor bancare prin utilizarea digipass-ului. Urmarim atat crearea celor mai confortabile solutii, dar si maxima siguranta pentru clientii nostri. Acum avem formula completa pentru a oferi tuturor libertatea de alegere si miscare. Complementar platformei Self`Bank (tranzactii cu sau fara numerar), serviciul de internet banking Home`Bank ofera in plus clientilor posibilitatea de a-si administra situatia financiara in orice moment, 24 de ore, oriunde aleg (fara cozi la ghiseu, fara timp pierdut pentru gasirea unui loc de parcare)”, explica Directorul General al ING Bank, Dirk Serbruyns.
Sursa: SMART financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *