Stiri si noutati

Lifturi si scari rulante – infrastructura IT de la… HP

IT

Hewlett-Packard incearca, la nivelul mediului de afaceri din Romania, sa sublinieze multitudinea de solutii IT pe care le ofera la nivel mondial, dincolo de produse si servicii de serie, atat de populare in randul consumatorilor finali, individuali sau corporativi. In acest context, HP a anuntat parteneriatul pe 6 ani cu firma KONE, una dintre cele mai importante companii din lume furnizoare de lifturi si scari rulante. HP (www.hp.ro) va furniza pentru KONE (www.kone.com) servicii de infrastructura IT, intentionand sa consolideze si sa intretina serverele KONE si retelele locale. Hewlett-Packard va mai asigura serviciu de help desk si va integra mediile de calcul desktop in reteaua globala KONE, care acopera 50 de tari din Europa, Asia Pacific si America.

"Aceasta victorie reprezinta un nou pas important facut de HP ca furnizor global de servicii IT", afirma Pablo Sanchez-Lozano, vicepresedinte si director general al unitatii de afaceri Managed Services pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa din cadrul HP, citat de ziarul financiar electronic www.SmartFinancial.ro. "Suntem bucurosi ca o companie de talia KONE a incredintat HP infrastructura sa informatica si se bazeaza pe capacitatea noastra de a asigura servicii de calitate si de a contribui la imbunatatirea eficientei activitatilor IT". Cele mai extinse activitati IT ale KONE se desfasoara in Belgia si Finlanda. Potrivit acordului incheiat, aproximativ 100 de angajati ai Kone, care lucrau in serviciile de informatii globale, se vor muta la HP.

Se asteapta ca tranzitia sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iunie. "Colaborarea cu HP ne ajuta sa ne concentram pe activitatile specifice si, prin economii de scara (realizarea unui produs in cantitate mare, contribuind la reducerea costului sau unitar si, astfel, la cresterea profitabilitatii), asigurate de catre un partener ce opereaza la nivel global, ne vom putea imbunatati productivitatea", spune Juho Malmberg, vicepresedinte executiv al departamentului Development and Information Services de la KONE, citat de SmartFinancial.ro.
Sursa: SmartFinancial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *