Stiri si noutati

Ministrul Zsolt Nagy a deschis tabara IT de la Telega

IT

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a deschis miercuri, la Telega, tabara " IT la iarba verde".

Tabara, care se desfasoara in perioada 24 – 29 august, este prima de acest gen din tara.

Ministrul Zsolt Nagy a declarat pentru Rompres ca "este o premiera sa inveti despre IT la iarba verde. Este o premiera in sensul ca elevi si studenti de diferite varste se aduna pentru a invata mai mult despre pasiunea lor. Speram ca sa urmeze si alte tabere de acest fel care sa dea un elan in plus acestui domeniu de succes al Romaniei, al tehnologiei informatiei".

Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei s-a aratat impresionat de faptul ca tinerii inteligenti ai Romaniei sunt interesati sa-si foloseasca in acest fel timpul liber si spera ca in tabara de la Telega sa se afle viitorii olimpici care sa obtina rezultate deosebite in confruntari nationale si internationale.

 "Acest domeniu se dovedeste a fi cel mai pregatit pentru integrarea Romaniei la 1 ianuarie 2007", a mai spus ministrul Zsolt Nagy.

Cei aproximativ 200 de cursanti prezenti la Telega vor avea ocazia sa cunoasca specialisti in domeniu. Printre invitati se numara si Alexandru Mironov, secretar general al Comisiei UNESCO din Romania.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *