Stiri si noutati

MySoft prezinta solutii de gestiune pentru trecerea la leul greu

IT

Firma MySoft, furnizor de produse si servicii informatice in domeniul economic, partener certificat Microsoft pentru realizarea de produse software (ISV/Software Solutions Competency) si partener Sybari, va prezenta in cadrul Targului International pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (TIMM), programele sale de gestiune economica adaptate pentru trecerea la leul greu, se arata intr-un comunicat remis miercuri Rompres.

TIMM 2005 se va desfasura la Complexul Expozitional Romexpo, pavilionul 2, in perioada 2-4 iunie,

Portofoliul de produse MySoft prezentat va include programele MyGest – program de gestiune comerciala, MyConta – program de contabilitate generala, MyGestTM – program de facturare pentru agentii de turism, MyGestCV – program de facturare pentru comisionari vamali, MyConta-M – program de contabilitate pentru microintreprinderi, DVPE/DIV – program de editare si tiparire a dispozitiilor de plata valutare externe si a dispozitiilor de incasare valutara, MyImo – program de evidenta a imobilizarilor si obiectelor de inventar si calcul amortizari pentru societati comerciale.

"Echipa noastra le va oferi celor interesati consultanta necesara identificarii celor mai potrivite solutii de gestiune economica, care pot fi adaptate cu usurinta la specificul activitatii si la conditiile in schimbare ale pietei", spune Vlad Melinte, directorul general al MySoft. "

Pe perioada targului vor fi acordate discount-uri atractive la achizitia acestor programe. Deoarece mai este doar o luna pana la momentul denominarii, cei care nu au inca solutia potrivita pentru rezolvarea problemelor legate de trecerea la leul greu, o pot achizitiona cu aceasta ocazie.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *