Stiri si noutati

Nokia – desemnat din nou cel mai bun producator de telefonie mobila

IT

Producatorul de terminale mobile Nokia a primit trei premii din partea revistei Mobile News, in cadrul unei festivitati ce a avut loc la Londra. Nokia a castigat premiile pentru "Producatorul anului", "Cel mai inovator produs" si "Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic". Juriul, format din experti în domeniul mobilitatii, a acordat companiei Nokia mult-râvnitul titlu de "Producator al anului", datorita actiunilor "curajoase" întreprinse în 2005: lansarea sub-brand-ului Nokia Nseries, patrunderea în teritorii noi prin intermediul platformelor Nokia dedicate muzicii si utilizatorilor tineri, reafirmarea pozitiei de leadership în design si constituirea unei noi forte de vânzari.

"Toti angajatii Nokia au muncit foarte mult în 2005 pentru a consolida pozitia de producator-lider a companiei si pentru a crea dispozitive ultramoderne, precum Nokia N91 si Nokia N92. Este minunat ca aceasta munca sa ne fie recunoscuta – mai ales atunci când recunoasterea vine din partea colegilor nostri din industria de mobilitate", a spus Mats Wolontis, Director executiv al operatiunilor Nokia în Regatul Unit. Nokia a câstigat, de asemenea, premiul pentru "Cel mai inovator produs", pentru Nokia N91. "Recunoscut pentru calitatea experientei muzicale mobile pe care o ofera, Nokia N91 este dispozitivul muzical vârf de lance din performanta si revolutionara gama multimedia Nokia Nseries. Nokia N91 este primul dispozitiv 3G cu hard disk integrat de 4 GB, punând la dispozitia utilizatorilor cea mai mare capacitate de stocare existenta pâna acum pe un terminal: pâna la 3000 de melodii sau echivalentul a 12,5 ore de calitate audio fara precedent", spun oficialii Nokia intr-un comunicat transmis catre www.SMARTfinancial.ro .

Companiei Nokia i-a fost decernat si premiul pentru "Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic", pentru Nokia N92. Acesta este primul dispozitiv mobil din lume cu DVB-H integrat si reprezinta un important pas înainte atât pentru industria de mobilitate, cât si pentru industria de televiziune. În contextul apropiatei lansari globale a serviciilor de televiziune DVB-H, planificata pentru anul acesta, Nokia N92 ofera o perspectiva asupra felului în care vom consuma televiziune mobila în viitor. Aflate acum în cel de-al 12-lea an de desfasurare, Premiile Mobile News vin sa rasplateasca cele mai bune produse, servicii, inovatii si companii din industria de comunicatii mobile a Regatului Unit. Premiile au 15 categorii, care acopera toate zonele industriei, de la "Cel mai bun dealer/comerciant de mici dimensiuni" la "Cel mai bun producator".
Sursa: SMART financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *