Stiri si noutati

O noua companie pe piata IT din Romania

IT

Privacy Expert Suite 9.0 de la Acronis Inc. rupe barierele tehnologiei comune in ceea ce priveste protectia impotriva programelor spyware si a soft-urilor malitioase
Bucuresti, 13 Decembrie 2005 – Acronis Inc., companie ce a patruns recent pe piata romaneasca de IT, leader in producerea de soft pentru managementul solutiilor de stocare a datelor, a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste protectia utilizatorilor impotriva programelor spyware si soft-urilor malitioase care odata instalate pot compromite intreg sistemul de operare.

Printre imbunatatirile considerabile aduse produsului Privacy Expert Suite 9.0, in ceea ce priveste protectia contra programelor spyware, Acronis a adaugat o optiune ce pune sub carantina toate obiectele sterse de aceste programe malitioase. Acest lucru permite utilizatorului sa recupereze datele fara ca acestea sa fie pierdute definitiv.
In plus, actualizarile cu privire la noile amenintari, programe spyware se fac automat, iar configuratia Malicious Software Removal Wizard ofera flexibilitate utilizatorului, oferindu-i posibilitatea de a sterge permanent ceea ce considera a fi o amenintare pentru sistem. Pop-up blocker-ul imbunatatit ofera de asemenea utilizatorului diverse optiuni si setari care sa intampine nevoile sale in utilizarea computerului. Motorul avansat poate identifica si bloca soft-urile malitioase ascunse – de tip “stealth”, ca exemplu fiind programele “rootkit” ce au brese de securitate, integrandu-se adanc in sistem fiind foarte dificil de sters. Pentru mai multe detalii dati click aici.
“Acronis recunoaste responsabilitatea pe care o are ca furnizor de programe antispyware, de aceea echipa sa lucreaza neincetat pentru elaborarea unor programe cat mai performante in scopul extirparii acestor paraziti electronici”, afirma Walter Scott, directorul general al Acronis Inc.

“Acronis Privacy Expert Suite, care a castigat premiul PC Magazine Editors Choice, reprezinta mult mai mult decat o solutie antispyware, acest produs furnizand cea mai inalta performanta in ceea ce priveste securitatea datelor”, relateaza in continuare Walter Scott directorul general al Acronis Inc.
Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile acronis, vizitati link-ul www.acronis.com

###

Pentru detalii in ceea ce priveste achizitionarea acestor produse sau alte intrebari puteti contacta telefonic firma distribuitoare Axel Soft IT Group, la numarul: 317. 13. 51/ 52; 0724. 04. 43. 70 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: vanzari@nod32.ro

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *