Stiri si noutati

O noua metoda de publicitate online.

IT

Pe data de 18 Ianuarie 2006 a fost lansat proiectul www.PaginadeunMiliondeLei.ro Proiectul are la baza ideea britanicului Alex Tew care a creat o pagina web cu scopul de a o transforma intr-un intreg spatiu publicitar.

Imediat dupa lansare, site-ul a inregistrat un interes deosebit din partea vizitatorilor. In zilele ce au urmat s-au inregistrat din ce in ce mai multi vizitatori cu o medie de circa 500 de vizitatori unici pe zi. In acelasi timp au aparut si primii clienti care s-au bucurat de beneficiile acestui proiect. Printre clienti se numara: Land Real Invest, CMDesign, Pila Soft, Fresh News, Ansambluri Rezidentiale. Dupa o saptamana de monitorizare, site-ul PaginadeunMiliondeLei a urcat pe pozitia a 10-a in categoria Servicii Web conform statisticilor oferite de www.trafic.ro cu cel mai bun ritm de crestere al vizitatorilor pentru aceasta perioada. In total s-au inregistrat 4.115 de vizitatori unici si 15.107 de afisari.

Din 23 ianuarie a fost lansata si varianta in limba engleza pentru a asigura clientilor nostri o vizibilitate cat mai mare, precum si pentru a atrage companiile internationale ce doresc sa fie cunoscute pe piata romaneasca.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *