Stiri si noutati

Ofertele Orange la abonament si pre-pay, un posibil raspuns la oferta Cosmote

IT

Fara indoiala ca oferta Cosmote 2000 a cauzat mult stres operatorilor de telefonie mobila. Desi acestia nu recunosc deschis, si-au adaptat ofertele de voce, mai mult sau mai putin, unei piete transformate de socul celor 2000 de minute gratuite in reteaua Cosmote pentru doar 3 euro.

Zapp a renuntat la abonamentul de 10 USD pentru 500 de minute in retea si a lansat unul de 4 USD pentru 600 de minute si altul de 8 USD pentru 1000 de minute. Connex Vodafone a reintrodus la Cartela Connex (viitoarea cartela Vodafone) 1 cent pe minut, insa intr-un ce impune o limitare majora. A venit randul pentru Orange Romania sa reactioneze: liderul in telefonie mobila din Romania a lansat oferte promotionale la abonamente si la cartela Orange Pre Pay, venind cu reduceri importante exact pe segmentul convorbirilor in retea. "Reincarca-ti contul PrePay pana la 15 mai 2006 cu cel putin 6 USD si primesti în plus un bonus de 25% din valoarea reincarcata. Acest bonus promotional se adaugã celorlalte bonusuri pe care le primesti la reîncãrcare: bonusul pentru valoarea reîncãrcatã si bonusul pentru reîncãrcare la 30 de zile. De exemplu, daca în perioada ofertei reîncarci contul PrePay cu 9 USD, primesti pe langa bonusul de 1 USD la valoarea reincarcata inca un bonus suplimentar de 2,25 USD", explica Orange Romania.

In ceea ce priveste abonamentele, oferta este valabila tot pana la 15 mai 2006: "ia-ti un abonament de 4 USD din planul Personal si pentru un abonament pe 2 ani primesti: 30 de minute gratuite la fiecare 3 platite (pentru orice convorbire in retea sau catre fix, platesti doar primele 3 minute si poti vorbi în plus inca 30 de minute gratuit, în weekend, iar în timpul saptamanii de la 6 seara la 8 dimineata, in primele 3 luni), abonament gratuit 3 luni, 100 de mesaje scrise/ luna, în primele 3 luni, 50 de mesaje multimedia/ luna in primele 3 luni". In plus, "ai gratuit orice optiune de voce timp de 8 luni, în primele 4 luni ale fiecarui an de abonament. Alege una dintre optiunile cu 180 de minute si vorbesti gratuit 1440 de minute în retea. Daca te abonezi pe 1 an ai toate beneficiile de mai sus timp de 1 luna, iar optiunea de voce pe care o alegi este gratuitã în primele 4 luni. De asemenea, Orange îti oferã telefoane la preturi speciale începând de la 1 USD". Indiferent de abonamentul ales, pentru telefoanele Orange Signature se beneficiaza de o reducere de 10 USD (TVA inclus) daca este prezentat cuponul din pliant. Telefoane Orange Signature: Sagem myPhone, Philips 362, Sony Ericsson K300i, LG C3310, Sagem MyX6-2, LG F2400, Motorola V360, Sony Ericsson K750i, SPV C600, Sagem myC5-2m. Preturile nu includ TVA.
Sursa: SMART financial

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *