Stiri si noutati

Rack-Soft a lansat oficial 4PSA VoipNow, Control Panel VoIP

IT

“”>Dezvoltat in Romania, 4PSA VoipNow, primul Control Panel VoIP destinat furnizorilor de servicii Internet si gazduire web a fost lansat oficial dupa patru saptamani de testare, a anuntat Rack-Soft, dezvoltator de solutii software pentru servere si Centre de Date, intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro. In functie de licenta, produsul este disponibil la preturi incepand de la 299 USD.
4PSA VoipNow este o solutie software de telefonie, proiectata pentru sistemele de operare Linux, care va permite furnizorilor mici si medii de servicii Internet si gazduire web (HSP / ISP) sa fructifice oportunitatile oferite de raspandirea conexiunilor de banda larga. Clientii business si rezidentiali sunt vizati prin noile servicii de comunicatii digitale la costuri reduse, se precizeaza in sursa citata.
Aplicatia software poate fi instalata in mai putin de zece minute si se administreaza cu ajutorul oricarui browser web. Cele patru niveluri de administrare – pentru furnizori, reselleri, clienti si utilizatorii posturilor telefonice, ofera maximum de flexibilitate. Managementul pe mai multe niveluri permite adoptarea modelelor de distributie traditionale pe piata serviciilor Internet.
4PSA VoipNow ofera suport pentru functii avansate de telefonie, precum rutarea apelurilor, cozi de apeluri configurabile, conferinte dinamice, inregistrarea apelurilor, voicemail, apeluri in asteptare, transferul apelurilor, filtrarea apelurilor, redirectionarea interlocutorului. Produsul implementeaza functiile de telefonie folosind Asterisk, cea mai avansata solutie PBX Open Source.
Peste 350 de companii din 43 de tari au testat versiunea beta a 4PSA VoipNow lansata in urma cu patru saptamani. Multe dintre acestea au trimis reactiile aparute in urma primului contact cu produsul. &quot

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *