Stiri si noutati

Roadshow derulat in sase orase din Germania si Austria de firmele rom?nesti de IT

IT

 

Douazeci de firme romanesti de IT vor participa, in perioada 27 noiembrie – 5 decembrie, la un roadshow derulat in sase orase din Germania si Austria, in care iti vor prezenta produsele si serviciile, a declarat pentru Rompres presedintele Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES), Alexandru Borcea.
            "Acest eveniment va fi sprijinit financiar de ARIES si de Ministerul Economiei si Comertului, costurile totale estimate pentru derularea roadshow-ului cifrandu-se in jurul a 100.000 de euro" a spus presedintele ARIES.
            Acesta a mai precizat ca roadshow-ri de acest gen se organizeaza numai in zonele unde exista deja parteneri, iar in pietele vorbitoare de limba germana firmele romanesti sunt deja recunoscute.
            Extinderea unor astfel de evenimente si pe alte piete externe ar trebui facute, in opinia presedintelui ARIES, cu sprijinul unor parteneri puternici din punct de vedere financiar, dar si cu abilitati recunoscute
de marketing, de tipul Camerelor de Comert.
            Pe perioada derularii targului Sytems din Germania, firmele romanesti de IT au fost invitate sa participe, in 2006, la o expozitie de produse si servicii software in Japonia, acesta putand fi un prim pas de extindere pe noi piete.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *