Stiri si noutati

Romtelecom – nominalizat la nivel mondial pentru implementarea sistemului de facturare Geneva

IT

Operatorul de telecomunicaþii Romtelecom a fost nominalizat pentru implementarea noului sistem de facturare – Geneva, în cadrul celui mai mare eveniment mondial de acest gen – Billing and Information Systems 2006, care se va desfãºura la Londra, în perioada 5-9 iunie, informeazã Romtelecom.
Pe data de 8 iunie va avea loc Gala de decernare a premiilor pentru cele mai eficiente soluþii de billing, World Billing Awards, premii care sunt recunoscute ca fiind cea mai înaltã distincþie în domeniu.
La World Billing Awards, Romtelecom este nominalizat la categoria Best Billing Implementation pentru sistemul de facturare implementat anul trecut.
Acest sistem a permis Romtelecom sã ofere clienþilor noi pachete de servicii într-un timp scurt ºi face posibilã alegerea, de cãtre fiecare client, în funcþie de nevoile sale, a celor mai bune produse ºi tarife oferite de companie.
În aceeaºi categorie cu Romtelecom mai sunt nominalizate, printre altele, companiile BT Mobile, Swisscom, Flexphone.
‘Introducerea noului sistem de facturare la Romtelecom a fost un proiect de anvergurã, unificând ºi înlocuind cele 41 de sisteme de facturare care funcþionau la nivelul companiei pânã în acel moment. Sistemul a permis companiei lansarea a peste 15 noi produse’, a spus Dan Pazara, director Corporate Affairs Romtelecom.
Opþiuni precum ‘Numere Favorite’, ‘Apeluri nelimitate cãtre un numãr preferat’ sau pachete cumulate de servicii de internet ºi voce au fost posibile ca urmare a introducerii noului sistem de facturare.
World Billing Awards este un eveniment care atrage atenþia asupra impactului major pe care îl au procesele de billing ºi de management al informaþiei asupra industriei comunicaþiilor, identificând tendinþe actuale în domeniu ºi rãsplãtind performanþele celor mai eficiente politici de billing.

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *