Stiri si noutati

Symantec a obţinut distincţia „Produsul Anului“ din partea revistei Information Security

IT

Cititorii numesc Symantec AntiVirus ca pe o soluţie legendară, iar combinaţia de AntiVirus şi Brightmail Antispam – „o soluţie de înaltă calitate“ Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) a anunţat că Symantec AntiVirus Corporate Edition şi Symantec Mail Security 8200 Series au fost incluse pe lista „Produsele Anului“ pe 2006 ale revistei Information Security, în numărul din februartie 2006. “Recunoaşterea Symantec de către revista Information Security reprezintă o dovadă suplimentară a angajării Symantec în direcţia furnizării de soluţii de vârf pentru facilitarea protecţiei securităţii şi a disponibilităţii resurselor informaţionale ale firmelor,” a afirmat Enrique Salem, senior vicepresident, produse şi soluţii de securitate pentru Symantec Corporation. “Toate soluţiile de securitate Symantec sunt susţinute de Symantec Security Response, cea mai importantă orgenizaţie mondială de cercetare şi suport, care oferă acestor soluţii cea mai actualizată protecţie în faţa pericolelor tot mai rău intenţionate şi mai complicate existente în prezent.” Revista Information Security editată de TechTarget şi site-ul SearchSecurity.com au solicitat unui număr de 890 de manageri şi factori de decizie în domeniul securităţii informaţionale să evalueze produsele pe care le instalează în prezent. Pe baza răspunsurilor cumulate ale acestora, redactorii revistei Information Security şi a site-ului SearchSecurity.com au acordat medaliile de aur, argint şi bronz celor mai bune produse din domeniu, împărţite în 13 categorii.

 Symantec AntiVirus Corporate Edition asigură o protecţie antivirus şi anti-spyware scalabilă, la nivel de firmă, cu o consolă centrală de gestiune pentru a asigura o securitate de vârf şi un cost global de proprietate redus. Cititorii revistei Information Security au apreciat actualizările frecvente ale semnăturilor, precum şi calitatea ridicată a Symantec Security Response, echipa Symantec de ingineri de securitate, care evaluează pericolele, actualizează semnăturile şi avertizează clienţii cu privire la riscurile semnificative, oferind în ultimă instanţă o protecţie împotriva unor programe rău-intenţionate tot mai complexe şi mai dinamice. De asemenea, cititorii au acordat programului Symantec AntiVirus Corporate Edition note ridicate pentru interfaţa prietenoasă cu administratorul şi au scos în evidenţă includerea unei tehnologii de adaptare la client ca un instrument eficient pentru asigurarea faptului că toate dispozitivele care se conectează la reţeaua firmei prin intermediul unei reţele VPN corespund politicilor de securitate instituite. “Mai mare nu înseamnă întotdeauna mai bun—dar Symantec AntiVirus Corporate Edition este atât foarte eficient, cât şi folosit pe scară largă, ” au scris redactorii revistei. “În cadrul studiului nostru, cititorii i-au acordat superlative precum ‘cel mai bun pentru sistemele desktop’, ‘legendar’ şi ‘excelent pentru necesităţile noastre,’ ceea ce i-a aduis medalia de aur în clasamentul programelor antivirus.”

Symantec Mail Security 8200 Series Dispozitivele din seria Symantec Mail Security 8200 Series oferă o protecţie antispam pe niveluri multiple, care conţine peste 20 de tehnologii de filtrare. permiţând organizaţiilor să realizeze date ridicate de detecţie, de 95%, şi cea mai mare rată de precizie împotriva mesajelor fals pozitive (99,9999%). Tehnologiile inovatoare în materie de tehnologii de firewall pentru e-mail reduc costurile de infrastructură pentru e-mail prin restricţionarea conexiunilor nedorite, în timp ce factorul de formă al dispozitivului şi filtrul de spam automat şi actualizările definiţiilor de viruşi permit o instalare şi un management simple şi la costuri reduse. Caracteristicile globale de management permit administratorilor să configureze, să monitorizeze şi să raporteze cu uşurinţă starea tuturor dispozitivelor de securitate pentru e-mail de la o singură consolă cu suport Web. Caracteristicile de compatibilitate cu conţinutul permit administratorilor să deţină controlul asupra conţinutului mesajelor expediate şi recepţionate, astfel încât aceştia pot aplica politici de reglementare privind conţinutul mesajelor de e-mail. “Combinând puterea antivirusului de top de la Symantec cu sistemul antispam Brightmail, seria 8200 de dispozitive este foarte bine văzută sub aspectul calităţii,” au explicat redactorii dobândirea de către Symantec Mail Security 8200 Series a medaliei de bronz.
&nbsp

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *