Stiri si noutati

Cel mai mare Mall din Romania se construieste la Constanta

City Park Mall of Constanta, cel mai mare centru comercial de pe Litoralul Marii Negre, va fi inaugurat in vara anului 2007, in nordul orasului.

Noul centru comercial va avea 28.000 metri patrati, repartizati pe doua etaje, unul la nivelul Lacului Tabacarie si celalalt la nivelul strazii. Este cel mai mare proiect imobiliar din Constanta, cu investitii de 50 milioane euro, lansat de Neocity Group – Israel si gestionat prin firma Everest Investitii si Consultanta. "Am ales Constanta pentru potentialul imens al acestei zone. Litoralul atrage anual peste 1 milion de turisti, iar cei care vin in statiunea Mamaia au in general venituri peste medie", a declarat, ieri, Shay Mor, vicepresedintele Neocity Group Romania.

 El a adaugat ca "acesta va fi cel mai mare mall din Romania". City Park Mall va avea patru puncte de atractie: distractia, spatiul verde, moda si locurile de joaca pentru copii. Turistii si constantenii vor avea la dispozitie peste 120 de magazine, supermarket, electrocenter, restaurante, un cinematograf si o parcare cu 1.200 de locuri. Copiii vor avea locuri de joaca, o pista de sarituri pentru skateboard si chiar un patinoar. Pentru pensionari va fi construit un club special, Senior’s Club. Proiecte de peste un miliard euro City Park Mall nu este singurul proiect al Neocity Group. "Vom investi 1 miliard de euro, pana in 2009, in alte sase proiecte imobiliare, printre care Neopark Residence, Neocity Peninsula, Neoforest, Neoresidence, NeoLake Residence, Neocity Office III", a declarat Ehud Benshach, presedintele Neocity Group Ltd. Israel. Neocity Group pregateste alte doua proiecte de tip rezidential, cu investitii de 300 milioane euro – unul in Bucuresti si Neocity Peninsula din Constanta. Cristina Ciobanu
Sursa: Averea

Have something to add? Share it in the comments.

Your email address will not be published. Required fields are marked *